logo

Bruiloft van Frans & Melanie….

Vrijdag ochtend 30juni begonnen wij heel vroeg met onze dag. De trouwdag van Frans en Melanie in het stadhuis van Bergen op Zoom.

Om 07:30 begon ik (Marjon) bij Melanie. Toen ik binnen kwam zat Melanie al klaar voor de kapper en vanaf dat moment ben ik begonnen met het vastleggen van hun prachtige dag.

Het was een gezellige en rustige sfeer. Frans en Melanie hebben 2 dochters Noah & Eva. Die hadden er ook enorm veel zin in en konden niet wachten tot ze mooi werden gemaakt door de kapper.

Het moment van aankleden was mooi om vast te leggen. Dit omdat er veel emotie bij kwam kijken. Melanie werd geholpen door haar beste vriendin (die ook 1 van de ceremoniemeester was) en haar moeder. Emotie is zo mooi om vast te leggen dit omdat dit niet is ‘gespeeld’ en het je overkomt.

Marco begon bij Frans om 08:30 met de start van zijn dag vast te leggen. Ook daar ging het heel relax en alles volgens plan. Frans werd geholpen door zijn beste vriend (die ook 1 van de ceremoniemeester was). Bij Frans is ook de videograaf gestart. Dit was een hele leuke samenwerking.

Om 11:00 arriveerde Frans bij hun huis om zijn toekomstige vrouw en kinderen op te halen. Dit is altijd een spannend maar ook vooral een mooi moment. Nadat ze elkaar hebben bewonderd zijn ze in een prachtige Mercedes Maybach gestapt en zijn we op pad gegaan voor de foto shoot op meerdere locaties.

We zijn gestart op de heide. Eerst het gezin met elkaar en toen ben ik (Marjon) met de kinderen samen naar een ander stuk gegaan om daar met hun foto’s te gaan maken met de bloemenschommel die ik had mee genomen. Marco is met  Frans en Melanie nog aan de slag gegaan. Kort daarna zijn wij doorgereden naar de begraafplaats waar de vader van Frans ligt en de oom van Melanie. Hier hebben ze nog een mooie boeket neer gelegd voor beide.

Daarna zijn wij door gereden naar een mooie laan. Helaas werd het daar wat donker doordat het ging regenen maar onder de bomen werden wij eigenlijk niet nat. Toen we klaar waren stopte het ook met regenen en dat was ook de enige bui voor die dag.

Wij zijn met zijn alle teruggereden naar het huis van Frans en Melanie, daar hebben we een broodje gegeten en wij zijn samen met de videograaf iets eerder daar weg gegaan om op tijd bij het stadhuis te zijn. Hier stonden de daggasten ook klaar.

De ceremonie was erg leuk. Ze hadden een ontzettend leuke ambtenaar van de burgerlijke stand.

Na de ceremonie gingen wij met zijn alle richting de prachtige Markiezenhof om daar met elkaar te proosten. Daar hebben we met de gasten ook nog wat foto’s gemaakt.

Aan de einde van de middag zijn we weer verder gegaan naar een heerlijk restaurant om met alle daggasten een heerlijke en uitgebreid diner te gaan eten. Ook hier hebben wij tussen de gangen door gefotografeerd.

Na het eten zijn wij weer met z’n alle vertrokken naar de feestzaal.

 

Het was een prachtige en mooie dag om vast te leggen….

 

Comments are closed.