logo

een hele leuke en vooral gezellige familieshoot….

Wat was dit weer een leuke en gezellige familieshoot. Gelukkig werkte het weer mee dat we heerlijk in de shirts konden lopen en zelfs even met blote voeten in het water.

 

Deze familieshoot wilde heel graag de moeder van het stel. Er waren drie dochters, twee dochters hadden een relatie en 1 daarvan had een prachtig zoontje. Dus een groep van 6 personen.

Wij hebben deze shoot gedaan in Scharendijke dit omdat ik het leuk vond omdat ze daar ook vandaan kwamen. Wij proberen altijd zoveel mogelijk variatie te brengen in de foto’s. Daarom zijn we twee locaties afgelopen.

We zijn gestart bij een heel klein standje waar ook een aantal ligplekken zijn voor bootjes. We hadden wel laag hangende bewolking waardoor je diffuus licht kreeg.

In het begin is het altijd even voor iedereen aftasten maar al heeeeel snel werd iedereen losser waardoor we ontzettend leuke foto’s konden maken. Nadat we op het kleine strandje meerdere plekjes hadden gefotografeerd zijn we richting het strand gegaan. Ik merkte al op dat het spannend zou worden of we nog mooi licht zouden krijgen op het strand.

Moment dat we duinovergang over waren zag ik een prachtige licht bundel waardoor we gelukkig nog mooie beelden konden maken ook met spiegelbeeld.

Bedankt iedereen voor het vertrouwen in ons…

Comments are closed.