logo

een meisjes droom komt uit….

Voor vele meisjes zijn paarden een grote passie. Heerlijk hele dagen poetsen en verzorgen van je lievelings pony.

Amy en haar moeder wilde graag mooie foto’s van amy met hun verzorg pony max. Het was voor mij een hele zware dag want mijn grote passie viel die dag weg omdat ik afscheid moest nemen van mijn prachtige fries Tjerk. Ik wist dat deze avond kwa tempraturen en een mooie zonsondergang de laatste was voor dit jaar. Samen met Marco zijn we toch aan de slag gegaan met de shoot.

Amy had een prachtige jurk aan en max zag er ook prachtig uit. Op het strand zijn we foto’s gaan maken. Wat is max een bijzonder lieve Shetlander. Doordat het zulk mooi weer was, was er ook veel bekijks op het strand maar daar lieten wij ons niet door afleiden en we zijn begonnen met het maken van de foto’s.

Zoals je kunt zien zijn het mooie romantische foto’s geworden.

Comments are closed.