logo

paardenshoot met lizzy en haar lieve eigenaar

Vanaf het moment dat je begint aan een dier sluit je ook dat beestje in je hart. Zo is dat ook bij Thinka. Zij heeft een pony Lizzy van nu 19jaar oud. Helaas is Lizzy de afgelopen maanden erg achteruit gegaan met haar gezondheid. Ze werd hoefbevangen en helaas heeft lizzy ook PPID (ziekte van cushing). De uiterlijke kenmerken van deze ziekte is de lange en krullende vacht.

 

Thinka vroeg of ik nog een shoot wilde doen met haar en Lizzy want ze wist niet zeker of Lizzy nog lang zou leven. Ik heb dit vaker gedaan een shoot waarvan ik weet dat het niet goed gaat met het beestje. Dat geef mij altijd een dubbel gevoel. De ene kant verdriet maar andere kant ook blij dat ik ze hopelijk nog een mooie herinnering kan geven.

 

We zijn gestart eerst Lizzy en Thinka samen. Tinka heeft nog een paard namelijk Tessa ( een belg). Zij wilde heel graag ook een foto met z’n drieën.

Ondanks dat Lizzy niet goed liep ging het goed met het maken van de foto’s en deze dame werd zelfs nog ondeugend.

Ik kan jullie vertellen dat het met Lizzy redelijk gaat. Op het moment dat ze hadden besloten om Lizzy te laten gaan wilde de dierenarts nog wat anders proberen en wauw zoals het er nu uit ziet werkt het.

 

Lieve Thinka ik hoop dat je nog lang van je lieve pony kan genieten en dat Lizzy ook nog kan genieten. Bedankt Thinka voor je vertrouwen…..

 

 

Comments are closed.