logo

Paardenshoot op het strand met een prachtige warme gloed…

Wauw wat hadden we een heerlijke temperatuur en totaal geen wind met deze shoot met Camille op het strand.

We begonnen eerst rustig. Haar paard is best pittig dus eerst maar eens rustig op het strand stappen. Zodra ik merkte dat het paard wat rustiger werd begon ik met fotograferen. De zon was heerlijk aanwezig. Toen we even bezig waren merkte ik dat de zon verdween achter de wolken. We zijn maar gelijk door gegaan naar het water. Ik merkte dat de lucht zo’n mooie kleur ging geven ondanks de zon er niet echt was (achter de bewolking) dat we heerlijk in het water verder zijn gegaan.

Het paard werd rustiger en Camille ging steeds dieper het water in. Doordat er minimaal wind stond kreeg ik een hele mooie weerkaatsing van het licht.

Wat deden ze het goed. Je kan echt goed zien in de foto’s dat ze gek op haar paard is.

 

Comments are closed.