logo

Romantische paardenshoot in Renesse in bruidskleding…..

Een tijdje terug ontving ik een bericht van mensen uit Duitsland met de vraag of wij een shoot wilden doen met hun paarden op het strand. Hun wens was omdat ze een paar dagen voor de shoot getrouwd waren dat de foto’s gemaakt werden in hun bruidskleding. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ze met mij contact hadden opgenomen helemaal vanuit Duitsland.

Wij hadden afgesproken zodra ze in Renesse aan kwamen dat ze met mij contact zouden opnemen zodat we elkaar even konden zien en bekijken welke dag wij de shoot zouden doen. Wat een ontzettend leuke groep mensen. Ze waren met z’n zessen. Nog een stel had de wens uitgesproken of wij ook een paar foto’s van hun konden maken met hun bruidskleding want hun vierde dat ze 10 jaar getrouwd waren.

Wat hadden wij zin in deze shoot. Ten eerste omdat het een hele leuke en gezellige groep was en natuurlijk dat ze de foto’s in bruidskleding wilde. Dit vond ik zo leuk omdat ik dan weer het romantische beeld kon creëren.

Het weer werkte weer goed mee. Er stond wel een windje maar dat maakte hun helemaal niks uit.

Johannes en Nina (dit is het stel wat net getrouwd was) hadden ook een ontzettend leuke hond mee genaamd Annabel. Wat een lief beestje.

 

Dit was weer een shoot met een goud randje en wij kijken er met veel plezier op terug….

Comments are closed.