logo

wat een gave lucht tijdens de paarden shoot op het strand van Renesse

Deze paarden shoot had ik samen met Liselotte en haar prachtige paard Symphony.

Een heel klein verhaaltje over dit paard wat ik wel mooi vind om te vertellen. Dit paard is nu 11maanden in het bezit van Liselotte. Daarvoor was het paard van de manege.Helaas kreeg Symphony problemen met haar benen en werd op rust gezet. Liselotte werd ‘verliefd’ op deze merrie en volgde haar proces. Helaas was het een pees blessure waardoor het een lang traject zal worden en misschien zelfs geen goeie afloop. Liselotte gaf niet op en kocht het paard. Ze kon er niet op rijden maar ze ging voor deze merrie. Het resultaat is nu dat ze weer heerlijk samen kunnen rijden en door special beslag nu ook goed blijft lopen.

 

We begonnen de shoot in de duinen. De zon stond goed fel dat gaf goeie hoop straks op het strand met de zonsondergang. Dat leek niet het geval. Halverwege merkte ik dat de zon verdween en wel erg donkeren wolken aan kwamen. Aan Liselotte gevraagd of ze zich wilde omkleden in haar jurk en toch nog proberen verder te shooten op het strand. WAT WAS IK BLIJ DAT WE HET GINGEN DOORZETTEN.

Wauw wat was de lucht gaaf. De wind kwam ook meer opzetten waardoor we hele gave schuimkoppen kregen en dan die gave lucht met aan je linkerhand de zon en aan je rechterhand de dreigende wolken. Toch op een gegeven moment gezet we stoppen want gaat zo regenen en zelfs misschien wel onweren. We zijn een paar dagen later terug gegaan naar het strand om de shoot af te maken.

 

Liselotte bedankt voor je vertrouwen in mij….

Comments are closed.