/
logo

Portretfotografie

Portretfotografie

Bij portretfotografie kunnen wij meerdere kanten op. Je kunt kiezen om de foto’s te maken in de studio, hierbij werken we met meerdere licht opstellingen of om ze buiten te maken met natuurlijk licht. Niet ieder persoon is hetzelfde en wil hetzelfde. Daarom is het altijd leuk om vooraf met elkaar af te stemmen wat voor type foto’s jij/jullie graag zouden willen.

Wil je meer informatie of bent je benieuwd naar de kosten, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ga naar contactformulier

Familie shoot

Het woord zegt het eigenlijk al, met elkaar als gezin/familie op de foto. Dit kan om verschillende redenen. Je kan het puur voor alleen je eigen gezin of je wil graag vader en of moeder, opa en of oma verrassen met familiefoto’s voor b.v. een speciale gelegenheid. Wij doen eigenlijk familieshoots altijd buiten omdat we hier mooi met het natuurlijk licht aan de slag kunnen en ook hebben we dan alle ruimte. De locatie kunnen we met elkaar bespreken. Wat wij erg belangrijk vinden is dat jullie als gezin/familie genieten, zodat jullie dat ook terugzien op de foto’s.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de kosten, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ga naar contactformulier

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie is een soort fotografie waarin voornamelijk spontane momenten in de alledaagse dingen worden vastgelegd. Wat je vaak ziet bij een lifestyle shoot is dat de foto’s gemaakt worden in een vertrouwde omgeving b.v. thuis maar dit kan ook op een plek zijn waar jullie graag komen en mooie herinneringen hebben b.v. op het strand.  Bij deze soort van fotografie zullen wij voornamelijk op de achtergrond te werk gaan.

Wil je ook een mooie herinnering van deze tijd? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ga naar contactformulier