Dit vind ik zo ontzettend tof

Larissa uit Duitsland boekte bij mij een paarden shoot voor op het strand in Renesse. Ze wilde graag een shoot met haar paard en een vriendin van haar was mee en die wilde ook graag op de foto.

Wat ik bij elke paarden shoot vraag is, of ze eventueel gebruik willen maken van een jurk van mij, dit is kosteloos. Larissa vertelde dat ze zelf een jurk mee zou nemen, helemaal leuk.

We liepen met z’n drieën en natuurlijk ook het paard, de overgang op, richting het strand.

Ik startte eerst met de vriendin. Zo kon Larissa zich op haar gemak omkleden.

De shoot ging lekker soepel en ik vroeg of Larissa al klaar was, zodat we even konden wisselen. Nou ze was klaar hoor… ze had toch een geweldige jurk aan, echt heel tof.

Larissa had een hele gave buikdanseres jurk aan. Wauw wat stond het haar mooi. Ze vertelde dus dat ze buikdanseres is en dit graag op de foto wilde hebben, samen met haar paard.

Ik heb zulke leuke en mooie beelden van haar kunnen maken. Ik vroeg ook op een gegeven moment, zou je willen ‘dansen’ naast je paard, gebruik daar vooral je jurk ook mee. Dat deed ze en dat was zo tof met het licht wat we hadden.

Toen ik vroeg om te wisselen even, kwam haar vriendin ook in een heel mooi wit jurkje. Dacht dat is mooi straks bij het water!

Ondertussen hou ik altijd de lucht en de zon in de gaten en ik zag dat er bewolking aan kwam, geen wolkjes, maar echt dikke sluierbewolking.

Snel aangegeven dat we richting het water gaan, want het licht zal straks voor een groot deel ‘weg zijn’. Ze hebben ook nog een donker paard bij, dus dat is dan wel een uitdaging om het dan met weinig licht, zo goed mogelijk te fotograferen, maar het is gelukt, ook bij het water.

Ik vind het zo ontzettend tof, als mensen op de foto gaan zoals ze zijn en bij deze shoot dus als buikdanseres WAUW….

Deel je liefde
DutchEnglishGerman