Dit was magisch op het strand in Renesse

Ik maakte mij klaar om naar het strand te gaan om Lea uit Duitsland te gaan fotograferen samen met haar paard.

Alles dubbel gecheckt (want al weet ik dat alles in de tas zit, moet ik dit dwangmatig checken hahaha) dus we kunnen.

Er stond wel wat wind en uit ervaring weet ik dat paarden die niet veel op het strand komen, best wat nerveus kunnen zijn. Dus daar hou ik dan ook extra rekening mee tijdens de fotoshoot.

Op de afgesproken plek, op de parkeerplaats kwam ik aan en daar was Lea. Wat een geweldig leuk paard stond er in de trailer. Ze was samen met vrienden, dus we hadden extra handen die konden helpen, dat is altijd fijn.

Lea had zelf leuke jurkjes meegenomen en ik had ook wat jurken mee en daar koos ze ook één van, namelijk de licht blauwe.

We begonnen in de duinen op het gemak, paard vond het wat spannend, maar door rust en geduld ging het super.

Toen naar de zee, voordat we daar gingen fotograferen, deed ze de lange blauwe jurk van mij aan.

Er stond wind en dan krijg je natuurlijk golven, dat was spannend voor het paard. Ik rustig uitgelegd wat we gaan doen en haar uitgelegd hoe zij het beste kan lopen of staan, zodat het veilig is.

Ik had al in de gaten dat dit wel eens een hele bijzondere avond qua lucht zou kunnen worden…. EN DAT WERD HET DUS OOK!!!! Wat was de lucht MAGISCH!!! Ik was enorm blij dat ik haar dit kon geven, op het mooie strand van Renesse.

Deel je liefde
DutchEnglishGerman