Zo kan het ook

Ik krijg vaak in de zomer aanvragen van mensen die hier maar drie dagen zijn met hun paarden en willen dan graag een paardenshoot in Renesse boeken.

Omdat ik het weer niet kan regelen, plan ik voor de zekerheid twee dagen, zo kunnen we tegen die tijd bekijken welke optie het beste is. Negen van de tien keer kunnen we het goed plannen op deze manier en hebben we een droge dag te pakken.

Bij de paardenshoot van Johanna en Klara was het heel erg fijn dat ik die twee dagen voor ze had gereserveerd, want ze wilde graag portret-en rijfoto’s.

Nu zag het weer er niet heel goed uit op die twee dagen.

We konden gelukkig de eerste avond wat portretfoto’s maken voor de regen en de volgende dag was het in de ochtend droog.

In de zomer op het strand van Renesse, heb je met tijden te maken, wanneer je op het strand mag met je paard. In de ochtend betekent dat, dat je tot 09:00 op het strand mag.

De zon komt al heel vroeg op in de zomer, dus we hebben in de vroege ochtend (07:00) afgesproken en toen kon ik gelukkig de serie rijfoto’s van ze maken.

Tuurlijk ben ik dan extra aan het werk, maar ik vind het belangrijk dat ik jou die foto’s kan geven, die je graag wil. Dit is dan handig dat ik twee dagen reserveer, zodat het (heel vaak) goed komt.

Deel je liefde
DutchEnglishGerman